Accelera el Creixement és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, en el qual Node Garraf hi participa com a  referent de la comarca. Consisteix en l’acompanyament personalitzat a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, on s’elabora un pla de creixement i es dona suport a la seva execució.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori, s’ha adaptat el contingut d’aquesta 9a. edició afegint una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada. A més, el programa revisa l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballa palanques claus per afrontar aquesta situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n fa una selecció de només 50 cadascuna de les edicions. Les pimes seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i el cost per l’empresa és només de 500 euros + IVA.

Tres pimes de Sant Pere de Ribes i una de Vilanova i la Geltrú han pogut conèixer aquests i més detalls en la presentació que s’ha realitzat especialment per a empreses. A més han pogut conèixer el testimoni d’alguns participants d’edicions anteriors.

Les candidatures es poden presentar fins el 6 de juliol de 2020. Per sol·licitar més informació: judit.garrido@nodegarraf.cat