|
16h30 |
Recepció d’assistents Aquesta primera sessió, excepcionalment, estarà oberta a tots els públics, prèvia inscripció gratuïta. |
|
|
17h00 |
Sessió inaugural |
Rosa Huguet, presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf
Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries
Javier Villamayor, coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona
Conxi Martínez, regidora d’Hisenda, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú |
|
|
|
|
|
|
|
17h30 |
Pončncia marc |
Turisme gastronòmic
Carme Ruscalleda, cuinera catalana reconeguda internacionalment per les guies gastronòmiques més prestigioses.
Presentat per Vinyet Capdet, coordinadora del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT (UB) |
|
|
|
|
|
|
18h20 |
Casuística
Ponents |
Referents d’innovació en els sectors gastronòmics
Ramon Novell, Cafès Novell
Sergi López, La Granja Foods
Albert Cirujeda, Bombons Cudié
Mireia Torres, Família Torres
Josep Ametller, Ametller Origen
Moderadora Marisol Garcia, consultora de Màrqueting i Comunicació digital
|
 |
|
|
|
|
|
|
9h00 |
Recepció d’assistents |
|
|
|
|
|
|
9h35 |
Presentació |
Jordi González, CEO de la consultoria Adalt Comunicació |
|
|
|
|
|
|
9h45 |
Taula de ponències
Ponents |
Exportació de productes gastronòmics.
Tendències internacionals i mercats potencials
Marta Amorós, gerent de Clúster Gourmet de Catalunya
Marc Moreno, consultor d’internacionalització en l’àmbit agroalimentari a ACCIÓ
Ariadna Prats, directora d’Exportació de Sant Aniol
Moderador Jordi Lleó, periodista
|
|
|
|
10h45 |
Pausa |
|
|
|
11h10 |
Taula de ponències
Ponents |
Ecosostenibilitat alimentària
Cap a una sostenibilitat en els envasos dels aliments
Ana Palencia, directora de Comunicació i Sostenibilitat d'Unilever
Berta Mota, responsable d’Economia Circular d’Anthesi Lavola
Manel Rueda, director d'Olivé Rueda
Moderador Alfred Benavent, consultor alimentari, enginyer en indústries agroalimentàries. |
|
|
12h30 |
Taula de ponències
Ponents |
Tendències de màrqueting i canals de comunicació per a negocis gastronòmics
Joan Anton Romero, director de Glass Canned Wines
Anna Rúbia, responsable de Màrqueting d'Agrofresc
Moderadora Marisol Garcia, consultora de Màrqueting i Comunicació digital |
|
|
|
|
 |
|
Sessió de tarda |
16h05 |
Presentació |
Isidre Also, director de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf |
16h15 |
Taula de ponències
Ponents |
Canal Horeca.
Evolució, nous models de restauració i nous mercats. Nous formats.
Lluís Codó, director del Grup Horeca Solutions
Carlos Erroz, director de Màrqueting i Comunicació de Veritas
Moderadora Marisol Garcia, consultora de Màrqueting i Comunicació digital |
17h00 |
Pausa |
17h30 |
Taula de ponències
Ponents |
El consumidor.
Canvi de model dels mercats actuals en el màrqueting gastronòmic. Tendències, nous models i nous canals de distribució.
Mariela Andreotti, responsable de Mitjans, Digital i Comunicació de Gallina Blanca
Juan Sánchez, director comercial de LADUC, Les amis du Cuisinier
Moderador Jordi Lleó, periodista
|
18h20 |
Taula de ponències
Ponents |
Turisme gastronòmic.
Destinacions amb interès gastronòmic
Jaume Marín, consultor turístic, professor del Basque Culinary i del CETT (UB). Especialista en estructuració i gestió de les destinacions.
David Mora, consultor turístic, coordinador del Màster en Turisme Gastronòmic del Basque Culinary Center.
Moderadora Ana M. Sánchez, cap de l’Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
9h00 |
Recepció d’assistents |
|
|
|
|
|
|
9h35 |
Presentació |
Jordi González, CEO de la consultoria Adalt Comunicació |
|
|
|
|
|
|
9h45 |
Taula de ponències
Ponents |
Salut i valors gastronòmics
Canvis en la concepció del consumidor
Martí Terés, fundador de Oleum Flumen
Francesc Galí, director de Marketing de La Fageda
Moderadora Aïna Mallol, periodista, presentadora TAC 12 de Tarragona
|
|
|
|
10h30 |
Pausa |
|
|
|
11h00 |
Taula de ponències
Ponents |
Les oportunitats del petit productor.
Nous canals de venda i la internacionalització.
Xavier Ramón, director de Màrqueting de Caprabo
Àlex Peris, gerent de Blai Peris
Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca
Moderador Jordi Lleó, periodista |
|
|
12h05 |
Taula de cloenda
Ponent |
Els pilars del màrqueting gastronòmic
Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia
Presentadora Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i educació. |
|
|
12h50 |
Sessió de cloenda |
|
Intervindran |
Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú
Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona
Rosa Huguet, presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf |