ESPIGALLS PROTAGONISTES A L’ESCOLA D’HOSTALERIA DE SITGES

En el marc de la campanya Origen Garraf, Node Garraf i l’IES Joan Ramon Banaprès de Sitges, hem col·laborat per donar a conèixer l’espigall.

El resultat d’aquesta col·laboració es va presentar dimarts 16 de febrer, el Menú degustació de l’espigall. Aquest menú inclou els plats guanyadors, d’un concurs intern realitzat entre els alumnes de cuina del centre. Al llarg d’aquesta setmana i la vinent, aquest menú es pot degustar al restaurant La Sitja del Benaprès.

Un dinar que va aplegar en una mateixa taula entitats, col.lectius i projectes vinculats a la gastronomia del Garraf.

L’espigall és un dels productes singulars del Garraf, una verdura que gràcies a l’esforç de pagesos de la comarca i d’Slowfood s’ha recuperat. Des de fa uns anys s’esta treballant, amb la Diputació de Barcelona i la Fundació Miquel Agustí per aconseguir la DOP de l’Espigall.

Des de Node Garraf volem felicitar-los a tots per la feina feta i els animem a tots a seguir treballant per promocionar els productes i, com dèiem, la gastronomia de la comarca en un sentit àmpli.

Aquesta web fa servir cookies per millorar l'experiencia d'usuari, si continues suposem que hi estàs d'acord Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar