EL GARRAF AMFITRIÓ DELS TREBALLADORS DE LA DIPUTACIÓ

Una visita i un esmorzar amb Origen (productes gastronòmics del Garraf) a Masia d’en Cabanyes, la descoberta dels espais i exposició de l’Escola d’Estudis del Mar de Sitges i la visita al nucli antic de la mateixa població han completat un matí esplèndid d’acollida al Garraf per a un centenar de treballadors de la Diputació de Barcelona.

La visita a la nostra comarca per part del treballadors de la Diputació de Barcelona va tenir lloc el darrer dissabte 5 de maig.

L’objectiu del trip a més de descobrir la nostra comarca era mostrar als treballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona el projecte del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere que s’està treballant tant des de Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Node Garraf i el sector públic i privat del Garraf.

La sortida, organitzada per Diputació de Barcelona i Node Garraf dona visibilitat a la Masia d’en Cabanyes juntament amb Sitges com a destinació turística, ambdues distingides amb el compromís per la sostenibilitat i el certificat Biosphere respectivament.

Del feedback obtingut per part dels treballadors de la Diputació de Barcelona cal destacar l’esmorzar amb Origen a càrrec de Coquo càtering, basat en productes del Garraf, l’audiovisual projectat a l’Escola d’Estudis del Mar de Sitges sobre la posidònia del fons marí, i la excel·lent visita guiada per Sitges, de la mà dels guies de l’empresa Agistiges.

Aquesta web fa servir cookies per millorar l'experiencia d'usuari, si continues suposem que hi estàs d'acord Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar